Tilaa Huuto Plus

Huuto Plus on etenkin myyjille suunnattu palvelu, joka tukee aktiivista ilmoittamista ja kaupankäyntiä. Huuto Plus tarjoaa sinulle peruskäyttöä laajemmat ominaisuudet, joiden avulla voit tehokkaammin hallinnoida ilmoituksiasi ja myyntejäsi.

Voit tilata Huuto Plus -palvelun joko kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan*. Jos uskot myyväsi Huuto.netin kautta ainakin kolmena kuukautena vuodessa, suosittelemme tilaamaan palvelun koko vuodeksi, jolloin palvelun edut ovat aina käytössäsi. Yhden kuukauden tilausjakso puolestaan mahdollistaa tehokkaan myynnin mm. muuton yhteydessä tai muun väliaikaisen tarpeen mukaan.

Huuto Plus

Etuja ilmoittamiseen

Ilmoituksen automaattinen uusinta

Ilmoituksesi julkaistaan automaattisesti uudelleen, mikäli tuotteesi ei ole mennyt ilmoituksen aukioloaikana kaupaksi. Voit asettaa automaattiuusinnan päälle ilmoituslomakkeelta. Sama ilmoitus voi uusiutua automaattisesti 5 kertaa ennen ilmoituksen lopullista sulkeutumista.

Esitäytetyt ilmoituspohjat

Jos ilmoitat toistuvasti myyntiin samantyyppisiä tuotteita, voit tallentaa tekemäsi ilmoituksen ilmoituspohjaksi ja hyödyntää sitä jatkossa uusien ilmoitustesi pohjana. Huuto Plus -tilaajat saavat käyttöönsä 10 ilmoituspohjaa. Voit luoda, muokata ja poistaa tallentamiasi pohjia ilmoituslomakkeen kautta.

120 päivän Osta heti -ilmoitukset

Saat ilmoittaa jopa 120 päivän kestoisia Osta heti -ilmoituksia. Tavallinen ilmoituksen enimmäiskesto on kaksi viikkoa.

Monen myyntierän ilmoitukset

Kaupatessasi useaa samanlaista tuotetta voit ilmoittaa ne kaikki myyntiin samalla ilmoituksella. Usean myyntierän ominaisuus on tarjolla kiinteähintaisiin Osta heti -myynti-ilmoituksiin. Tällöin myytävien tuote-erien määrät merkitään ilmoitukseen ja ostaja ilmoittaa kaupan vahvistamisen yhteydessä, montaako erää kauppa koskee. Myymättä jääneet erät jäävät edelleen myyntiin ilmoitukselle sen voimassaolon loppuun asti.

Ilmoitustekstin muotoilut

Voit lisätä ilmoitustekstiisi linkkejä, kuvia ja muita muotoiluja. HTML-editori toimii ilmoittaessasi tietokoneella.

Etuja kaupankäyntiin

Yksityisviestin lähettäminen

Huuto Plus -myyjänä voit ottaa yhteyttä muihin Huuto.netin käyttäjiin niin, etteivät viestisi näy ulkopuolisille. Yksityisviestin lähettäminen onnistuu käyttäjän profiilisivulta, jolla voit myös tutustua käyttäjän saamiin palautteisiin. Yksityisviesti lähetetään käyttäjän Huuto.netiin rekisteröimään sähköpostiosoitteeseen.

Kauppakumppaneiden rajaus

Ilmoitusta jättäessäsi sinulla on mahdollisuus rajoittaa ostajat ainoastaan sellaisiin käyttäjiin, jotka ovat saaneet positiivista palautetta muilta käyttäjiltä. Tutustu luotettavaan kaupankäyntiin Huuto.netissä

Minimikorotus

Voit valita vapaasti vähimmäissumman, jolla ostajat voivat korottaa huutojaan myymästäsi tuotteesta.

*Huuto Plus -palvelu on 1 tai 12 kuukauden määräaikaistilaus, joka maksetaan tilauksen yhteydessä kertamaksuna. Määräaikaista tilausta ei voida irtisanoa, eikä maksua palauteta, vaikka käyttäjä lakkauttaisi Huuto.net -käyttäjätunnuksensa tai joutuisi käyttökieltoon palvelussa määräajan kuluessa.