Tehomyyjät, yritykset ja suurilmoittajat Huuto.netissä

Tavalliselle käyttäjälle myyminen Huuto.netissä on ilmaista. Tehomyyjät ja yritykset maksavat Huuto.netille välityspalkkion toteutuneen myynnin perusteella. Tehomyyjät saavat ilmaiseksi käyttöönsä Huuto Plus -palvelun.

Yli 500 ilmoitusta kalenterikuukauden aikana jättävät käyttäjät ovat Huuto.netin Suurilmoittajia. Nämä käyttäjät maksavat Huuto.netille ilmoitusmääriin sidotun vähimmäisveloituksen, mikäli heidän välityspalkkiot ja kauppamaksut ovat pienemmät kuin vähimmäisveloituksen määrä.

Tehomyyjät

Tehomyyjät ovat Huuto.netin käyttäjiä, jotka käyvät Huuto.netissä aktiivisesti kauppaa.

Myyjä siirtyy automaattisesti Tehomyyjäksi, kun hän on tehnyt viimeisen 12 kuukauden aikana vähintään 50 kauppaa Huuto.netissä. Jos kauppojen määrä laskee alle 50:n viimeisten 12 kuukauden tarkastelujakson ajalta, myyjä menettää Tehomyyjä-statuksensa ja siirtyy tavalliseksi Huuto.net-myyjäksi. Myyntien status tarkistetaan kerran kuukaudessa.

Tehomyyjät maksavat toteutuneista kaupoista saman välityspalkkion kuin yritykset. Välityspalkkiota aletaan veloittaa automaattisesti myyjän siirryttyä tehomyyjäksi.

Yrityksenä myyminen Huuto.netissä

Myös yritykset ovat tervetulleita myymään Huuto.netissä. Yrityksiltä veloitetaan toteutuneeseen myyntiin perustuva välityspalkkio.

Yrityksillä on lisäksi mahdollisuus avata Huuto.netiin oma kauppa. Kaupan voi avata Huuto.netin omien sivujen kautta ”Lisäpalvelut” -osiosta. Jokainen kauppa saa käyttöönsä oman Huuto.netin sisäisen verkko-osoitteen, joka on muotoa www.huuto.net/kauppa/kaupan_nimi. Kaupan nimi on vapaasti määriteltävissä. Lisäksi kaupan julkaisemien ilmoitusten yhteydessä näkyy kauppaan liitetty logo (140 px * 100 px) sekä lyhyt kuvausteksti. Oman kaupan kuukausihinta on 50,43 € sekä välityspalkkiot toteutuneista myynneistä.

Huuto.netin yritystuki palvelee yrityskäyttäjiä ja yrityspalveluista kiinnostuneita arkisin klo 9–16. Voit ottaa yritystukeen yhteyttä sähköpostitse osoitteella yrityspalvelu@huuto.net tai puhelimitse 03 -2524 420 (puhelun hinta: pvm / mpm).

Voit luoda yritystunnuksen Huuto.netiin klikkaamalla Luo tunnus -sivulta löytyvää "Rekisteröidy yrityksenä" -linkkiä.

Suurilmoittajat

Suurilmoittajia ovat kaikki sellaiset käyttäjät (sis. yritykset), jotka jättävät yli 500 ilmoitusta kalenterikuukauden aikana.

Suurilmoittajilta veloitetaan käyttäjän tekemiin ilmoitusmääriin kytketty vähimmäisveloitus, jota aletaan veloittaa automaattisesti, kun käyttäjä on jättänyt yli 500 ilmoitusta kalenterikuukauden aikana. Ilmoitusmäärään lasketaan myös uudellleenilmoittamiset. Vähimmäisveloitusta ei veloiteta, mikäli välityspalkkioista ja kauppamaksusta kertyvä summa on suurempi kuin vähimmäisveloituksen määrä.

Vähimmäisveloituksen suuruus on kytketty kalenterikuukauden aikana tehtyihin ilmoitusmääriin ja veloitus kasvaa seuraavien rajojen mukaisesti:

Ilmoitusmääriin kytketyt vähimmäisveloitukset kalenterikuukaudessa:

  • Ilmoituksia 500 tai alle: Ei vähimmäisveloitusta
  • 501 – 2000 ilmoitusta: Vähimmäisveloitus 15 €
  • 2001 – 5000 ilmoitusta: Vähimmäisveloitus 50 €
  • Ilmoituksia 5001 tai enemmän: Vähimmäisveloitus 100 €

Käyttäjät voivat seurata omia ilmoitusmääriä Omien sivujen ilmoituslaskurista, josta näkee kuluvan kuukauden aikana jätettyjen ilmoitusten määrän, sekä päivittyvän tilanteen kuluvan kuukauden laskun muodostumisesta.

Välityspalkkiot

Jos solmit yksityismyyjänä alle 50 kauppaa vuodessa, Huuto.netissä myyminen on sinulle täysin ilmaista. Yritykset sekä yli 50 kauppaa vuodessa solmivat Tehomyyjät maksavat Huuto.netille välityspalkkion toteutuneista myynneistään.

Välityspalkkio on 4,9 % lopullisesta kauppahinnasta, ja se peritään jokaisesta toteutuneesta kaupasta (kuitenkin enintään 9,90 € / toteutunut kauppa). Välityspalkkiot laskutetaan kerran kuukaudessa kuukausilaskun yhteydessä, jonka voit maksaa kätevästi Huuto.netissä käyttäjän omilta sivuilta löytyvän maksupainikkeen kautta valintasi mukaan verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai Huuto.netin Kukkarolla. Saat laskusta tiedon sähköpostiisi.

Toteutuneet myynnit ja välityspalkkion laskeminen

Kuukausilaskun maksaminen

Välityspalkkioiden hyvitys

Esimerkkejä laskun muodostumisesta