Myyminen Huuto.netissä on helppoa ja luotettavaa

Huuto.net auttaa sinua myymään ylimääräiset tavarasi vaivattomasti, olipa kyse suursiivouksen seurauksena löytyneistä tarpeettomista tavaroista tai yksittäisen perintökalleuden kauppaamisesta. Huuto.netissä myyminen on helppoa, koska hoidamme kaupat puolestasi: palvelun ansiosta vältyt turhilta yhteydenotoilta, alustavilta varauksilta ja erillisten kauppasopimuksien teolta. Kun kaupat syntyvät, ilmoitamme sekä myyjälle että ostajalle tuotteen virallisen kauppahinnan sekä kauppakumppanin yhteystiedot. Huuto.net-myyjänä sinulla on myös mahdollisuus lähettää tuote ostajalle edullisesti lähikaupastasi Huutopakettilähetyksenä. Lisäksi voit aina antaa palautetta muista Huuto.netin käyttäjistä, joiden kanssa olet käynyt kauppaa: aktiivinen palautteen antaminen varmistaa, että Huuto.net on luotettava kauppapaikka nyt ja tulevaisuudessakin.

Oletko uusi Huuto.netissä? Näin pääset alkuun

 1. Jätä ilmoitus
 2. Huuto.net hoitaa kaupat puolestasi
 3. Vastaanota maksu ja luovuta tuote
 4. Vaihda palautetta

Ilmoita tuote myyntiin

Apua kauppatavan valintaan

Voit myydä tuotteesi joko kiinteään hintaan tai antaa ostajien määrittää tuotteen lopullisen hinnan huutokaupan kautta. Kiinteään Osta heti -hintaan myyminen on monelle yksinkertaisin vaihtoehto, mutta välillä huutokauppa johtaa parhaaseen tulokseen. Tässä on muutama vinkki sopivimman kauppatavan valintaan. Jos haluat perehtyä asiaan tarkemmin, voit tutustua osioon Huuto.netin kauppatavat.

Myyn kiinteähintaisena Osta heti -kauppana.

 • Haluan tämän hinnan.
 • Näitä varmasti löytyy muiltakin.
 • Tiedän, mitä tästä voitaisiin maksaa.
 • Haluan vain tiedon, kun joku on ostanut tuotteeni.

Myyn huutokauppana.

 • Tätä ei ole muilla myynnissä.
 • En oikein tiedä, mitä tästä voitaisiin maksaa.
 • Nautin huutokaupan yllätyksellisyydestä.

Myynnin lisäpalvelut

Ilmoittaminen ja myyminen on tavallisille käyttäjille Huuto.netissä täysin ilmaista. Perusilmoittelun lisäksi myyjillä on mahdollisuus edistää myyntiään tai helpottaa kaupankäyntiä Huuto.netin maksullisilla lisäpalveluilla. Huuto Plus -palvelun edistyneemmät myyntiominaisuudet tilataan usein vuodeksi kerrallaan, kun taas yksittäisten ilmoitusten näyteikkunamainokset ja Huutopakettitoimitukset ostetaan tuotekohtaisesti tarpeen mukaan.

Tehomyyjät ja yritykset Huuto.netissä

Huuto.net on täysin ilmainen yksityismyyjille, jotka solmivat alle 50 kauppaa vuodessa. Yksityishenkilöiden lisäksi Huuto.net mahdollistaa kannattavan kaupankäynnin myös yrityksille ja aktiivimyyntiä harrastaville yksityishenkilöille. Huuto.net onkin monille käyttäjille keskeinen myyntikanava verkossa.

Lisää tehomyyjistä ja yrityksistä Huuto.netissä